Blogg

Jag träffar många, både organisationer och individer, som arbetar med mål för att utveckla olika områden i sin verksamhet eller sitt liv. Jag gillar mål och är övertygad om att du, genom att formulera ett tydligt mål, enklare och snabbare kan ta dig dit du önskar. Hur du kan göra för att formulera ett mål som verkligen hjälper dig tänkte...

För några år sedan kom en av mina klienter till mig för ett coachsamtal. Vi hade träffats tidigare och vid det senaste samtalet vi hade satte hon upp en tydlig plan för vad hon ville ha gjort tills vi sågs igen.

Det här är den vanligaste frågan jag får. Jag har märkt att människor utgår från att en coach är en person som är expert på ett område och som arbetar med att överföra sina kunskaper till sina kunder.

Känner du ibland att alla bollar landar i ditt knä? Att du får lösa alla problem - både på jobbet och hemma? Gör det ibland att tid och kraft inte räcker till? Kanske är det dags att prova en ny strategi.

Har du någonsin satt upp ett storslaget mål om något du vill förändra eller uppnå bara för att upptäcka att målet känns så stort att det är svårt att veta var du ska börja? Följden blir att du skjuter upp det ända tills det antingen faller bort från "att göra"-listan helt eller att du når en punkt där du...

I april 2010 klev jag ombord på ett flygplan som skulle ta mig till en plats som inte bara bjöd på bättre väder än Sverige, spännande människor, innerliga samtal och en inre resa som jag inte hade väntat mig. Den skulle också få mig att bli hopplöst förälskad - i coaching.