Coaching

INDIVIDCOACHING

Individuella samtal för dig som vill ta nästa steg i din egen utveckling. I dessa samtal jobbar du och din coach med att sätta upp mål för ditt professionella eller privata liv, skapa tydliga handlingsplaner för att nå dit du vill och strategier för att hantera de utmaningar du kan stöta på längs vägen. Läs mer här.

TEAMCOACHING

Teamcoaching är en effektiv och beprövad metod för att skapa högpresterande, välmående team. Detta görs genom övningar och diskussioner som fångar gruppens potential, skapar samsyn och en gemensam framåtkraft. Teamcoaching kan fungera som ett stöd i förändringsarbete eller utmanade situationer, för att utveckla kommunikation och relationer i en grupp, jobba med värderingar eller att sätta upp och arbeta mot tydliga, utmanande mål.
Läs mer här

MENTORCOACHING

För dig som vill utvecklas i rollen som coach erbjuder vi mentorcoaching för individer och grupper. Våra mentorcoacher är internationellt certifierade coacher med lång erfarenhet av att coacha individer inom många olika områden. Detta hjälper dig att ta din coaching till nästa nivå.
Läs mer här