Om CoachCompaniet

Välkommen till

CoachCompaniet

KVALITET & RELATION

Hos CoachCompaniet står kvalitet i centrum och när du anlitar oss ska du veta att du blir nöjd med resultatet. Vi strävar efter att ha en nära kontakt med våra kunder och bygga långvariga relationer.

VÅR VERKSAMHET

Vi har två huvudspår i vår verksamhet; att tillhandahålla utbildning inom coaching och coachande ledarskap och att erbjuda individuell coaching för dig som vill ta nästa steg i din utveckling.  

VÅR PASSION & VISION

Vi brinner för att hjälpa människor att nå sin fulla potential och förverkliga sina drömmar och är övertygade om att coaching är en viktig nyckel till det.

Vi tror att ledare som får rätt verktyg kan uträtta underverk och att en coachande ledare kan få sina medarbetare att växa som människor, känna större delaktighet och engagemang och börja längta efter måndagsmorgnar.

Vår vision är att bidra till en värld med bättre relationer och fler uppfyllda drömmar. Vår ambition är att göra coaching tillgängligt för alla som möter människor.

KONTAKTA OSS

VÅR RESA

  • Verksamheten startades 2011, då under namnet E.L.I.T. Consulting där E.L.I.T. stod för Education, Leadership, Individual och Team vilket är våra fyra "ben". Sedan starten har vi utbildat inom coaching och kommunikativt ledarskap och erbjudit coachande samtal.
  • 2017 startades utbildningen Diplomerad Coach, då i samarbete med Bergqvist Utbildningar.
  • 2022 flyttades verksamheten över i aktiebolaget CoachCompaniet AB. 
  • Företaget ägs och drivs av Malin Boström. Vårt övriga team består av ett härligt gäng kompetenta utbildare och coacher som sätts samman för att matcha den kompetens som behövs i varje specifikt uppdrag.
  • CoachCompaniet har sin bas i Linköping men vi arbetar med uppdrag i hela Sverige.

Det är oss du möter

Malin Boström

Malin är grundare av CoachCompaniet.
Hon är PCC-coach och har arbetat som coach sedan 2010 och har coachat allt från chefer till ungdomar. Malin har en bakgrund som lärare och är även utbildad i mental träning, kommunikation och ledarskap.

Hos CoachCompaniet är hon utbildningsansvarig och den första du möter när du går en utbildning hos oss. Malin arbetar också som utbildare och mentorcoach.

Annica Lögdlund

Annica är PCC-coach och gick sin första coachutbildning redan 2005. Sedan dess har hon coachat 100-tals chefer och ledare inom olika verksamheter. Annica arbetar också med grupper och team och är en del av ICF Sveriges styrelse.

Hos CoachCompaniet arbetar Annica som utbildare och mentorcoach.

Petra Leandersson

Petra är social media manager och content creator och som sådan stöttar hon företag i deras marknadsföringsarbete. Petra arbetar också som fotograf och fotar allt från företag till barnfamiljer. Hon är också en stjärna på att knyta makramé! 

Hos CoachCompaniet arbetar Petra med vår marknadsföring och våra sociala medier.