Diplomerad Coach

Tidigare deltagare har ordet

Sagt om utbildningen Diplomerad Coach...

Tyckte jag hade höga förväntningar inför utbildningen men den överträffade allt! Den gav mig ny kunskap, fantastiska verktyg och personlig utveckling. Jag har lärt mig så mycket - inte bara om coaching utan även om mig själv. Så galet nöjd. Alla borde gå den! 

Petra Leandersson

Fotograf
Petra Leandersson Photography

En lärorik, utvecklande och rolig utbildning med mycket relevant innehåll som kan användas både i jobbet och privat. Passar både dig som är ny inom området och dig med erfarenhet. Bra kursledare som inspirerar, har stort kunnande och alltid med ett positivt förhållningssätt.  

Helene Nord

Affärsrådgivare
Almi Företagspartner

I den här utbildningen får du med dig det coachande förhållningssättet. Även om du inte vill arbeta som coach så har du nytta av det i ditt dagliga liv med familj, vänner och arbete. Bra utbildare med mycket kunskap. 

Fredrica Carlqvist

Transformerande coach
Transformerande samtal

Så bra och givande! Och så kul! Har fått så många bra insikter, kunskaper. Har också lärt känna helt underbara människor och även lärt känna mig själv ännu bättre. 

Lotta Steensrum

Coach
Coaching by Lotta

En rolig och motiverande utbildning med mycket bra innehåll och en bra fördelning mellan IRL och digitalt. Utbildningen har givit mig trygghet i att leda coachande samtal och många tydliga modeller och verktyg. 

Viktor Birkebro

Projektledare
Combitech

En fantastiskt kul och lärorik utbildning med utbildare som är pedagogiska, strukturerade, tydliga och delar med sig av många värdefulla erfarenheter. Så tacksam!   

Veronica Frostqvist

Hälsocoach
Duraliv

En väldigt bra, genomtänkt och inspirerande utbildning som har gett mig färdigheter och verktyg att hjälpa andra i förändringsarbete. 

Emilia Holkeri Bring

Facilitator
MSB

Den här utbildningen har gett mig så mycket mer än jag vågat hoppas på - glädje, kunskap och väldigt mycket personlig utveckling. En givande utbildning för ALLA - oavsett yrkesroll eller profession.

Madeleine Björnberg

Sales Manager
Domino Sweden

En värdeskapande, proffsig och utvecklande kurs med bra blandning av teori och praktik. Utbildningen har levererat långt över förväntan. Oavsett om du är ledare, coach eller söker personlig utveckling rekommenderar jag dig att investera i CoachCompaniets kurser!
⭐⭐⭐⭐⭐

Åsa Friberg

Verksamhetskonsult/förändringsledare

En givande, intensiv och rolig utbildning med härlig och kompetent lärare som ger kunskaper och insikter om coaching. Den uppfyllde alla mina förväntningar och lite till! 

Anna Kindström

Rådgivare, affärsutveckling
Almi Företagspartner

En lärorik, utmanande och jättekul utbildning där både innehåll och upplägg har varit toppenbra! Den gav en stor förståelse för vad coaching är och verktyg för att utvecklas i rollen. Bra med så mycket praktik.

Petra Meyer Gardelin 

Konsult
Unik Resurs

En inspirerande och bred utbildning med inslag från NLP, motiverande samtal, positiv psykologi, mental träning m.m. Bara gå den - avsett vem du är så behöver du den och kommer aldrig att ångra dig!

Mats Törnvall

Grundare & vice VD
Crispy Concept

Bästa utbildningen jag någonsin gått. Otroligt utvecklande och djupgående kurs där man lär sig så mycket om sig själv och får verktyg för att utveckla sina samtal. 

Helena Schill

Kundsupportchef
Medius

Om man har ett brinnande intresse för människor och mänsklig utveckling så är det denna kurs man ska gå. Att man under kursens gång dessutom får möjlighet att "gräva" i sig själv är en extra bonus.

Caroline Nordström

Projektledare
Skill

En suverän utbildning som gör skillnad! Den är utvecklande, genomarbetad och lustfylld med en bra avvägning mellan teori och praktiska kunskaper som ger en trygghet i coachrollen.

Hasse Gustavsson

Föreläsare
Hasse Gustavsson Consulting

Oavsett syfte har du nytta av coaching! För att utveckla dig själv eller andra. Att gå en coachutbildning är en fantastisk utvecklingsresa personligen som du kan få stor användning av - både privat och professionellt!

Åsa  Andersson

Coach/rådgivare
Frodas

Toppklass! En kurs som överträffat alla mina förväntningar med råge! Malin är en lärare och coach i världsklass. Jag är så tacksam för att få del av hennes kunskap.

Johan Melin

Projektledare
Combitech

En gedigen utbildning som ger en bra teoretisk grund med mycket fokus på praktisk övning vilket skapat trygghet och utveckling på kort tid. Kombination av bra lärare, engagerade kurskamrater och lättillgängligt material har gjort kursen väl värd tid och pengar.

Hanna Gårdman

Rehabkoordinator
Region Östergötland

En väldigt rolig, inspirerande och givande utbildning som alla borde gå! 

Christopher Petersson

Projektledare
SAAB

Fantastiskt utvecklande och motiverande utbildning! Mycket bra blandning av teori, praktik och dialog i gruppen kring det vi lär oss. Vill du utvecklas som coach så gå den!  

Anne Skoglund

Egenföretagare
Skapa Värde

En väldigt rolig, utvecklande och utmanande utbildning av högsta kvalitet som har givit mig många nya verktyg och personlig utveckling. 

Pernilla Bjerkesjö

CEO
Head of Future

Kursen har varit höjdpunkten för mig under denna höst, kanske detta år. Gå den! Att få ägna sig åt något som känns så kul och inspirerande har varit underbart! Alla kan ha nytta av den, oavsett om man vill jobba som coach eller bara bli bättre på att kommunicera.

Lotta Steensrum

Coach/verksamhetsutvecklare
Steensrum Verksamhetsutveckling 

En genomarbetad, superbra utbildning med bra lärare och bra upplägg. Den var utvecklande och väldigt givande. Jag rekommenderar den varmt!

Kajsa Grindendahl

Ekonomiadminsitratör
Linköpings Universitet

En jättebra, inspirerande och användbar utbildning. Gå den om du vill utveckla dig själv och coacha andra för att hjälpa dessa att växa och utvecklas. 

Rune Syvén

VD
Prioc

Utbildningen är konkret, komplett och fantastisk med en perfekt balans mellan övningar och teori! På riktigt en utbildning som har gett mig verktyg och en process som jag inte har upplevt tidigare. Gå den! Oavsett vart den tar dig så är det till en ännu bättre plats!

Christian Kaltenegger

Butikschef
Sova

En utvecklande, lärorik och väldigt rolig utbildning som skulle vara bra för alla människor som vill utvecklas som individer och i sitt yrke. Jag tror att de flesta yrkeskategorier på något sätt har nytta av det man får lära sig under denna utbildning. Jag har coachat innan och utbildningen gav mig väldigt mycket ny kunskap och nya verktyg.

Ulrika Björk

HR-konsult
Björk HR-partner

Väldigt bra innehåll och väldigt bra lärande. Bra kombo med teori och praktik. Inspirerande och pedagogisk lärare som är väldigt kunnig på området. Tveka inte! Den ger dig minst lika mycket i din inre resa som den utvecklar dig som coach

Daniel Edqvist

Account manager
Samhall

Om du vill bli coach - gå den!! Du kommer inte att bli besviken. En snygg blandning av lärarens kompetens, engagemang, glädje och pedagogiska skicklighet tillsammans med bra upplägg av teori och praktiska övningar gör att jag ger utbildningen 10 av 10!!

Karin Lifvergren

HR/rekrytering
Lifvergren EQuip

En välplanerad, horisont-vidgande och personligt givande utbildning. Gå den om du tycker om och vill jobba med människor på något sätt - privat eller i jobbet!

Henrik Gidmark

Förändringsledare
Sammateam

En suverän utbildning! Fullmatad med kunskap och energi efter 9 dagars utbildning. Coaching har fått en ny betydelse för mig. Känner mig trygg i min roll som coach. Vill du utvecklas som coach/individ - gå den! Alla som jobbar med människor borde gå denna kurs.

Christina Berglund

Coach
Linkura

Otrolig utvecklingsresa! En fantastisk, utvecklande och gedigen utbildning som gör dig rustad för att arbeta som coach samtidigt som du lär dig massor om dig själv.
Vad som var bäst? ALLT!

Margareta Ribberborger

Präst
Svenska kyrkan

En fantastisk utbildning där du får med dig det du behöver för att ta steget att jobba som coach och där du som chef/ledare får verktyg för att kunna bemöta dina kollegor på ett mer effektivt sätt. Bra att så mycket av det som krävs inför en certifiering ingår i kursen. 

Veronica Fredriksson

Konsult
Arbetslivsresurs

Gå denna kurs! Om du vill hjälpa människor till ett bättre förhållningssätt till sig själva, ge dem verktyg för att lyckas. Kursen var intressant, jättegivande och rolig.

Sanna Beesch

WorldClass

En mycket givande, inspirerande och rolig utbildning som givit mig kunskap, trygghet och mod att ta mig vidare i min karriär som hälsopedagog. Tydliga, pedagogiska och proffsiga kursledare.

Maria Eriksson

Hälsopedagog
Linkura

Intressant, innehållsrik, jättegivande och rolig utbildning med en sjukt trevlig och professionell kursledare. 
Så nöjd och tacksam! 

Kajsa Rudin

Yogalärare
Pranaveda

Kanonbra utbildning där du får med dig massor av verktyg som går att använda direkt. Hade höga förhoppningar och de överträffades många gånger om.
Väldigt bra lärare!

Kristove Sanchez Rueda

Projektledare
Södra

En otroligt innehållsrik och utvecklande utbildning på många plan med en kompetent och erfaren lärare. Användbar både för min egna personliga utveckling och i min yrkesroll och även hemma med barnen. 

Viktoria Jacobsson

Marknadschef
Linkura

Lärorik, utvecklande och rolig utbildning som gett mig massor av verktyg och kunskaper och verktyg till mitt företagande. Jag har också fått många nya insikter om mig själv. Toppenbra!

Anette Palm

Massör
Creativ Hälsa

Givande och utmanande utbildning där du lär dig extremt mycket på kort tid. Med de verktyg och redskap jag fått med mig kan jag hjälpa mina kunder på en ännu högre nivå.

Eva Sandberg

Elittränare
Funktionell Friskvård